MEISTÄ

Star Dance Studio

Unelmiemme tanssikoulu on energinen, avarakatseinen ja kannustava paikka, jossa kaikki pääsevät nauttimaan tanssista – riippumatta omasta taitotasosta.


Star Dance Studio syntyi kahden naisen, Jessican ja Sharonin, yhteisen unelman pohjalta.


Tanssistudiomme perustettiin vuonna 2018 levittämään discotanssin ilosanomaa Suomeen. Muualla maailmalla valtavan suosittu discotanssi on Suomessa vasta kasvattamassa suosiotaan.

Disco onkin Star Dance Studiossa opetettavien tanssilajien kirkkain tähti – meillä pääset nauttimaan tästä energisestä, vauhdikkaasta ja iloisesta tanssilajista maan parhaiden opettajien johdolla.


Upouusi ja avara studiomme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Espoon Niittykummussa.

Valoisassa toimitilassamme on lasiset ovet, joiden läpi pääset seuraamaan ja inspiroitumaan käynnissä olevista tanssitunneista, laajat yhteiset oleskelutilat kaikille oppilaillemme, kuntosali, ja aina avoimet ovet uusille tanssijoille! Tanssituntimme pidetään kolmessa juuri uudistetussa tanssisalissamme.


Löydät valikoimastamme tunteja kaikenikäisille tanssijoille, aloittelijoiden tunneista tavoitteellisiin valmennusryhmiin.

Maksuton kokeilutunti


Voit tulla tutustumaan kaikille tanssitunneillemme milloin vain – ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen! Ilmoittaudu kokeilukerralle etukäteen lomakkeella.

Vuokraamme ihanaa toimitilaamme myös kurssien, juhlien tai esimerkiksi omien tanssitreeniesi järjestämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Nähdään pian Starilla!