Poikkeustilanteen vuoksi emme valitettavasti ota tällä hetkellä uusia oppilaita mukaan ja ilmoittautuminen tunneille on väliaikaisesti poissa käytöstä.

I L M O I T T A U T U M I N E N

Voit tulla tutustumaan kaikille tanssitunneillemme milloin vain, mikäli kyseisellä tunnilla on paikkoja vapaana - ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen! 

  • Ilmoittaudu kokeilukerralle etukäteen tämän linkin kautta: Ilmoittautuminen kokeilutunnille 
  • Ilmoittaudu mukaan kevätkaudelle alla olevien ohjeiden avulla! 

Kevätkauden tanssitunneille ilmoittaudutaan alla olevan valikon kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumisen on oltava huoltajan tekemä. Täydelle tunnille voi ilmoittautua jonoon. 

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE 2021

Star Dance Studio on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun. Star Dance Studion asiakkaana saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi ja saat laskut, sekä tiedotteet automaattisesti omalle sivullesi. myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: info@stardancestudio.fi 

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN:

  1. Valitse alla olevasta valikosta tunti, jolle haluat ilmoittautua. Tässä kohtaa on mahdollista valita vain yksi tunti. 
  2. Seuraa myClubin ohjeita ja rekisteröidy myClub käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään oppilaan nimellä ja myöhemmässä vaiheessa voi lisätä huoltajan tiedot, mikäli oppilas on alle 18v. 
  3. Mikäli haluat osallistua useammalle tunnille voit ilmoittautua lisätunneille omalta myClub sivultasi. 
  4. Mikäli yhdestä perheestä useampi perheenjäsen osallistuu Studion tunneille voit myClubin sivujen kautta liittää jäsentilit yhteen sen jälkeen, kun kaikille on ensin luotu oma tili. 
  5. Omalla myClub sivullasi näet ilmoittautumistapahtuman lisäksi kaikki omat tuntisi. Halutessasi voit viikottain merkitä osallistumisesi tai poissaolosi tunnille. Opettaja vahvistaa läsnäolot aina jokaisen tunnin alussa. 
  6. Suosittelemme myClub-mobiilisovelluksen lataamista.