TERVETULOA TANSSIMAAN!

ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE 2024

Star Dance Studiolla on käyttössä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu. Star Dance Studion asiakkaana saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi ja saat laskut, sekä tiedotteet automaattisesti omalle sivullesi. myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: info@stardancestudio.fi 

NYKYISET ASIAKKAAT

Pääset omilta myClub sivuiltasi tai myClub-mobiilisovelluksen kautta ilmoittautumaan tunneille kohdasta "Ilmoittautumiset". Muista myös tarkistaa, että laskutus- ja yhteystietosi ovat ajan tasalla. 

UUDET ASIAKKAAT

  1. Alla näet kaikki Starin tanssitunnit. Valitse alla olevasta valikosta tunti, jolle haluat ilmoittautua. Tässä kohtaa on mahdollista valita vain yksi tunti. 
  2. Seuraa myClubin ohjeita ja rekisteröidy myClub käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään oppilaan nimellä ja myöhemmässä vaiheessa voi lisätä huoltajan tiedot, mikäli oppilas on alle 18v. 
  3. Mikäli haluat osallistua useammalle tunnille voit ilmoittautua lisätunneille omalta myClub sivultasi. 
  4. Mikäli yhdestä perheestä useampi perheenjäsen osallistuu Starin tunneille voit myClubin sivujen kautta liittää jäsentilit yhteen sen jälkeen, kun kaikille on ensin luotu oma tili. 
  5. Omalla myClub sivullasi näet ilmoittautumistapahtuman lisäksi kaikki viikottaiset tuntisi. Voit merkitä osallistumisesi tai poissaolosi tunnille. Opettaja vahvistaa läsnäolot aina jokaisen tunnin alussa. 
  6. Suosittelemme lämpimästi myClub-mobiilisovelluksen lataamista.  

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. 

TUNNIN VAIHTAMINEN JA LASKUTUKSEEN LIITTYVÄT KYSYMYKSET:

Ota yhteyttä: info@stardancestudio.fi

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html