S T A R  S H O P

Star Shopin tuotteet tilataan ja maksetaan myClubin kautta. Star Shopin seuraava tilauserä lähtee eteenpäin elokuussa 2024! Tuotteet saapuvat Studiolle noudettaviksi noin 2-3 viikkoa tilauserän lähetyksen jälkeen.


STAR X ELASTIC GYMWEAR

SEURAKAUPPAAN PÄÄSET TÄÄLTÄ!

Seurakaupan salasana: Star21 
Elastic tuotteiden osalta Starilla ei ole seuravaatetoimitusta, eli tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle.

STARIN YHTEISTYÖKUMPPANIT

GYMNATION

GYMNATION on suomalainen laadukas treenivaatebrändi, joka on perustettu Oulussa vuonna 2019. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisesti lähellä Euroopassa. GYMNATIONIN vaatteet ovat erityisen mukavia päällä ja kestävät aikaa ja käyttöä. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on aina laadukas, miellyttävä materiaali ja erinomainen istuvuus. 

Starin oppilaat ja heidän sisarukset, sekä vanhemmat saavat 10% alennusta kaikista tilaamistaan normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodia voi kysyä sähköpostitse osoitteesta info@stardancestudio.fi

Tutustu GYMNATIONIN tuotteisiin osoitteessa https://gymnationwear.com/fi

PIRUETTI

Piruetti on perustettu vuonna 1974 Tampereella ja liike sijaitsee nykyään Helsingin keskustassa. Piruetista löytyy laaja valikoima tanssivaatteita, asusteita ja välineitä.

Starin oppilaat saavat 10% alennuksen Piruetin tuotteista. Alekoodi toimii vain myymälässä ja alennuksen pääsee lunastamaan näyttämällä jäsenkorttia myClubissa.

Tutustu Piruetin tuotteisiin osoitteessa: https://piruetti.fi/

ELASTIC GYMWEAR

Elastic Gymwear on kotimainen treenivaatteiden valmistaja ja verkkokauppa. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti käsityönä Suomessa.

Starin oppilaat saavat koodilla "STAR15" 15% alennuksen tilaamistaan tuotteista. Alennuksen voi hyödyntää syöttämällä koodin verkkokaupan kassalla kohtaan "kupongin koodi". Tarjous on voimassa 31.12.2024 asti.

Alennuskoodia ei voi yhdistää toiseen kuponkiin, eikä se koske tarjoustuotteita, lyhyitä treenitoppeja, velourasuja, liimoja, tossuja tai tarvikkeita.

Tutustu Elastic Gymwearin tuotteisiin osoitteessa elastic.fi

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html