YHTEISTYÖKUMPPANIT

GYMNATION on suomalainen laadukas treenivaatebrändi, joka on perustettu Oulussa vuonna 2019. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisesti lähellä Euroopassa. GYMNATIONIN vaatteet ovat erityisen mukavia päällä ja kestävät aikaa ja käyttöä. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on aina laadukas, miellyttävä materiaali ja erinomainen istuvuus. Tavoitteena on hyödyntää mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Brändin kulmakiviä ovat erinomainen laatu, vastuullisuus sekä ajaton design yhdistettynä ainutlaatuiseen käyttömukavuuteen.

Starin oppilaat ja heidän vanhemmat saavat 10% alennusta kaikista tilaamistaan normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodi lähetetään jäsenille myClubin kautta.

Tutustu GYMNATIONIN tuotteisiin osoitteessa https://gymnationwear.com/fi


Piruetti on perustettu vuonna 1974 Tampereella ja liike sijaitsee nykyään Helsingin keskustassa. Piruetista löytyy laaja valikoima tanssivaatteita, asusteita ja välineitä.

Starin oppilaat saavat 10% alennuksen Piruetin tuotteista. Alekoodi toimii vain myymälässä ja alennuksen pääsee lunastamaan näyttämällä jäsenkorttia myClubissa.

Tutustu Piruetin tuotteisiin osoitteessa: https://piruetti.fi/Elastic Gymwear on kotimainen treenivaatteiden valmistaja ja verkkokauppa. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti käsityönä Suomessa. 

Starin oppilaat saavat koodilla "STAR15" 15% alennuksen tilaamistaan tuotteista. Alennuksen voi hyödyntää syöttämällä koodin verkkokaupan kassalla kohtaan "kupongin koodi". Tarjous on voimassa 31.12.2024 asti.

Alennuskoodia ei voi yhdistää toiseen kuponkiin, eikä se koske tarjoustuotteita, lyhyitä treenitoppeja, velourasuja, liimoja, tossuja tai tarvikkeita.

Tutustu Elastic Gymwearin tuotteisiin osoitteessa elastic.fi


Beautal kauneushoitola sijaitsee samassa osoitteessa Star Dance Studion kanssa. Beautalissa asiakkaita palvelee Tal Siren, ammattitaitoinen kosmetologi 15 vuoden kokemuksella. Hoidoissa käytetään vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattuja tuotesarjoja. 

Beautal tarjoaa Starin asiakkaille 15% alennuksen kaikista kauneushoidoista. Hyödyntääksesi alennuksen, varaa aikasi joko puhelimitse +358445282205 tai sähköpostitse talisiren1@gmail.com. Ajanvarauksen yhteydessä muista lunastaa alennuksesi mainitsemalla olevasi Star Dance Studion asiakas.

Tutustu Beautalin palveluihin ja hinnastoon osoitteessa talis.fi


Star Dance Studio toimii Suomen World Vision kummina. Starin kummilapsi Ruth on 6-vuotias tyttö, joka asuu Pohjois-Ugandassa ja hänen lempipuuhansa on hyppiminen. 

Tutustu Suomen World Visionin toimintaan osoitteessa www.worldvision.fi

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html