YHTEISTYÖKUMPPANIT

Suomalainen Zeropoint perustettiin Jyväskylässä vuonna 2009. Alkusysäyksen toiminnalle antoi useiden vuosien yliopistotutkimus kompressiotuotteista ja niiden hyödyistä urheilusuoritukseen, palautumiseen ja urheiluvammojen ehkäisyyn. Tänään Zeropoint on kansainvälinen brändi, joka tavoittaa aktiiviset ihmiset ympäri maailman.

Starin oppilaat saavat koodilla "zpstar" 20% alennuksen kaikista tilaamistaan tuotteista.

Tutustu Zeropointin tuotteisiin osoitteessa www.zpcompression.com/fi/


Elastic Gymwear on kotimainen treenivaatteiden valmistaja ja verkkokauppa. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti käsityönä Suomessa. 

Starin oppilaat saavat koodilla "STAR15" 15% alennuksen tilaamistaan tuotteista. Alennuksen voi hyödyntää syöttämällä koodin verkkokaupan kassalla kohtaan "kupongin koodi". Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti.

Alennuskoodia ei voi yhdistää toiseen kuponkiin, eikä se koske tarjoustuotteita, lyhyitä treenitoppeja, velourasuja, liimoja, tossuja tai tarvikkeita.

Tutustu Elastic Gymwearin tuotteisiin osoitteessa elastic.fi


Kotimainen kahvilaketju ciao caffe tarjoaa Starin tanssijoille, tanssijoiden perheille ja koko seurueelle huiman 20% alennuksen koko kahvilan tarjonnasta! Lähimmät kahvilat sijaitsevat Isossa Omenassa ja Pikkulaivassa.

ciao caffen tuotteet ja kahvilat löydät osoitteesta ciaocaffe.fi


Beautal kauneushoitola sijaitsee samassa osoitteessa Star Dance Studion kanssa. Beautalissa asiakkaita palvelee Tal Siren, ammattitaitoinen kosmetologi 15 vuoden kokemuksella. Hoidoissa käytetään vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattuja tuotesarjoja. 

Beautal tarjoaa Starin asiakkaille 15% alennuksen kaikista kauneushoidoista. Hyödyntääksesi alennuksen, varaa aikasi joko puhelimitse +358445282205 tai sähköpostitse talisiren1@gmail.com. Ajanvarauksen yhteydessä muista lunastaa alennuksesi mainitsemalla olevasi Star Dance Studion asiakas.

Tutustu Beautalin palveluihin ja hinnastoon osoitteessa talis.fi


Star Dance Studio toimii Suomen World Visionin kummina. Starin kummilapsi Ruth on 5-vuotias tyttö, joka asuu Pohjois-Ugandassa ja hänen lempipuuhansa on hyppiminen. 

Tutustu Suomen World Visionin toimintaan osoitteessa www.worldvision.fi

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html