KIDS CLUB

Kids Club starttaa maanantaina 16.8. ja päättyy keskiviikkona 15.12.2021. Iltapäiväkerhoa ei pidetä koulujen syyslomaviikolla (18.10-21.10.), eikä Itsenäisyyspäivänä (6.12.).

Tule Starille tanssimaan heti koulupäivän jälkeen!

Star Dance Studion tanssillinen iltapäiväkerho Kids Club on tarkoitettu 1.-2. -luokkalaisille lapsille. Kids Club pyörii Starilla syksystä eteenpäin aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo. 13.00-15.00. Studiolle voi saapua jo klo. 12.30 eteenpäin. Kids Clubissa tehdään yhdessä läksyt, syödään välipalaa ja treenataan monia eri tanssilajeja mahtavien ohjaajiemme kanssa!

Osallistumismaksut

Kids Club 1x / vko.

Osallistumismaksu sisältää Kids Club T-paidan, välipalat, sekä ohjatut tanssitunnit

395€

Kids Club 2x / vko.

Osallistumismaksu sisältää Kids Club T-paidan, välipalat, sekä ohjatut tanssitunnit

780€

Ilmoittautuminen Kids Clubiin kaudelle 2021

HUOM! Kids Clubiin sitoudutaan aina koko kaudeksi kerrallaan.

Star Dance Studiolla on käyttössä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelu. Star Dance Studion asiakkaana saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi ja saat laskut, sekä tiedotteet automaattisesti omalle sivullesi. myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: info@stardancestudio.fi

NYKYISET ASIAKKAAT:

Pääset omilta myClub sivuiltasi tai myClub-mobiilisovelluksen kautta ilmoittautumaan Kids Clubiin. Voit myös valita tapahtuman alla olevasta valikosta ja kirjautua sisään olemassa olevilla tunnuksillasi. Muista myös tarkistaa, että laskutus- ja yhteystietosi ovat ajan tasalla.

UUDET ASIAKKAAT:

  1. Valitse alla olevasta valikosta tapahtuma, jolle haluat ilmoittautua. Tässä kohtaa on mahdollista valita vain yksi päivä.
  2. Seuraa myClubin ohjeita ja rekisteröidy myClub käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään oppilaan nimellä ja myöhemmässä vaiheessa voi lisätä huoltajan tiedot, mikäli oppilas on alle 18v.
  3. Mikäli haluat osallistua useammalle päivälle, voit tehdä sen omalta myClub sivultasi.
  4. Mikäli yhdestä perheestä useampi perheenjäsen osallistuu Starin tapahtumiin, voit myClubin sivujen kautta liittää jäsentilit yhteen sen jälkeen, kun kaikille on ensin luotu oma tili.
  5. Omalla myClub sivullasi näet ilmoittautumistapahtuman lisäksi kaikki omat tapahtumasi. Voit viikottain merkitä osallistumisesi tai poissaolosi. Ohjaaja vahvistaa läsnäolot aina jokaisen kerran alussa.
  6. Suosittelemme lämpimästi myClub-mobiilisovelluksen lataamista.  
https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html