AINO AURA (AI)

Ainon tanssimatka alkoi 3-vuotiaana ja siitä lähtien Aino onkin tanssinut ihan koko elämänsä. Aino rupesi intensiivisesti treenaamaan Performing Arts lajeja kuusivuotiaana ja on kilpaillut aktiivisesti vuodesta 2012 saakka. Kilpauransa aikana Aino on menestynyt SM-,EM- sekä MM-tasolla. Aino on ollut mukana mm. Helsingin kaupunginteatterin Billy Elliot-musikaalissa vuonna 2015 ja kiertänyt Suomea Sibelius-lukion Joulushow projektissa vuonna 2021. Esiintymiskokemusta on myös kertynyt vuosien varrella erilaisista keikoista ja TV-projekteista.

Performing Arts puolen kilpailukoreografioita Aino on tehnyt vuodesta 2019 lähtien ja hän on kerännyt menestystä myös koreografina niiden kautta Suomessa, sekä ulkomailla. 

Keväällä 2022 Aino muutti Etelä-Afrikkaan jossa hän opiskeli tanssia, opettamista, koreografiointia sekä taiteiden kauppatieteitä maailmankuulun koreografin Hope Maimanen perustamassa Hope School of The Arts:issa. Aino pääsi myös opettamaan Maimainen perustamassa tanssikoulussa The Academy:ssä.

Opettajana Aino on kannustava ja toivoo kaikkien löytävän oman tanssityylinsä. Tunneillaan hän haluaa tarjota kaikille oppilaille turvallisen tilan ilmaista itseään sekä onnistumisen hetkiä, pieniä tai suuria.


AMANDA MÄKELÄ (AM)

Tanssin ilo ja kiinnostus lajiia kohtaan vei Amandan rakkaasta harrastuksesta aina alan opintoihin asti Ruotsiin Tukholmaan Dans och Cirkushögskolaniin (DOCH). DOCHista Amanda valmistui tanssinopettajan kandidaatiksi vuonna 2017. Tutkinnot Amanda on suorittanut kolmesta lajista; baletista, jazztanssista ja nykytanssista. 

Amandan opetus pohjautuu venäläiseen Vaganovan metodiikkaan ja sen eri tasoihin. Balettitunneilla painotetaan anatomiaa, linjausta, tekniikkaa sekä ilmaisua ja musikaalisuutta. Amandan mielestä baletin tulee tukea jokaista oppilasta persoonallisessa ilmaisussa ja taidoissa tanssijana, antaa haasteita, inspiraatiota ja sitä kautta myös onnistumisia. 

Opettajana Amanda kannustaa, korjaa ja motivoi tanssijaa eteenpäin baletin pariin. Amanda toivottaa lämpimästi tanssijat tervetulleiksi tunneilleen!


IRA HURSTI (IR)

Ira keskittyy Star Dancers -valmennusryhmän kilpavalmennukseen ja toimii myös Starin tuntien sijaisena. 

Ira on aloittanut tanssin 6-vuotiaana show ja bailatino tunneilla. Tämän jälkeen Ira kokeili myös balettia ja Hip Hopia, mutta päälaji löytyi discotanssin parista vuonna 2009. Ira on kilpaillut ahkerasti vuosien 2010-2021 aikana soolo, duo, pienryhmä, sekä muodostelmasarjassa niin Suomessa, kuin kansainvälisilläkin kilpa-areenoilla.

Kilpauran jälkeen discotanssin treenaaminen ja siinä kehittyminen ovat edelleen vahvasti läsnä Iran arjessa, mutta sen lisäksi mukaan on tullut kilpavalmennus. Valmentajana Ira on suorapuheinen, tavoitteellinen, kannustava ja sitoutunut. Hän puskee tanssijoita ylittämään itsensä ja löytämään omat vahvuutensa. Palkitsevimpana asiana valmentamisessa hänelle on oppilaan kehitys ja onnistumiset matkan varrella. "Pusken tanssijoita tekemään parhaansa. Vaikka treeneissä tehdään täysillä ja tosissaan niin treenin jälkeen tulisi jäädä positiivinen, kaikkensa antanut ja itsevarma olo!" 


JESSICA ÖLLER (JE)

Jessicalle on vuosien varrella kertynyt runsaasti osaamista monesta eri tanssilajista. Disco- ja showtanssi ovat kuitenkin lähinnä sydäntä. Kilpailumenestystä on tullut kummassakin lajissa sekä SM- että MM-kilpailuissa. Jessica on myös menestynyt koreografina kotimaassa ja ulkomailla.

Tanssi on aina ollut tärkeä osa Jessican elämää ja rakkaus tanssiin on vain voimistunut viime vuosien aikana. Unelma omasta tanssikoulusta, Star Dance Studiosta toteutui vuonna 2018.

Opettajana Jessica on erittäin kannustava, ilonen ja sopivasti vaativa. Tunneillaan hän haluaa, että jokainen saa olla oma itsensä, löytää omat vahvuutensa ja nauttii täysillä tanssin antamasta energiasta.

Jessica toimii tällä hetkellä myös FDO:n Disco Dance -jaoston puheenjohtajana. Hänen päämääränään on saada discotanssille lisää näkyvyyttä, ja uusia tanssijoita lajin pariin!

KAISA NURMIO (KA)

Kaisan tanssiura on lähtenyt liikkeelle jo pienenä eri lajien parissa. Vuosien varrella Kaisan päälajeiksi on muodostunut discotanssi, sekä katutanssilajit.

Kilpailu-uraa Kaisa on tehnyt useita vuosia niin tanssijana, koreografina, kuin valmentajanakin.

Kaisa on treenannut tanssia aktiivisesti ympäri maailman ja muutaman viimeisen vuoden aikana hän on kehittänyt itseään tutustumalla myös joogaan ja fysiikkatreeniin, sekä opiskellut itsensä Barre-ohjaajaksi.

Opettajana ja valmentajana Kaisa on tsemppaava ja iloinen, mutta tarpeen vaatiessa myös vaativa. Kaisa toivoo jokaisen oppilaan nauttivan tanssitunneilla ja oppivan uutta hauskanpidon kautta.


NATALIE AARNIO (NA)

Natalie on aloittanut tanssimisen jo nuorena ja innostus discotanssia kohtaan syntyi heti sen tuoman fyysisyyden, vauhdin ja monipuolisuuden vuoksi.

Usean vuoden ahkeran treenaamisen lisäksi Natalie on kilpaillut aktiivisesti lajin parissa SM-tasolla, sekä edustanut Suomea discotanssin MM-kilpailuissa ja monissa muissa kansainvälisissä tapahtumissa. Oma treenaaminen on edelleen vahvasti arjessa läsnä tanssin, sekä kuntosalitreenin muodossa.

Opettajana Natalie on kannustava ja positiivinen. Omien tanssikokemustensa kautta Natalie pystyy samaistumaan oppilaisiin ja pyrkii tätä kautta haastamaan tanssijoita sopivissa määrin.

Natalien tanssitunneilla välittyy tekemisen meininki ja tanssista nauttimisen tärkeys. Natalien tavoite on, että oppilaat lähtevät tunnilta kotiin posket punaisina ja hymyssä suin!


SARA RAUTIAINEN (SA) 

Sara aloitti tanssimisen 4-vuotiaana Tanssikeskus Citydancella Oulussa ja siitä lähtien tanssi on ollut suuressa osassa hänen elämäänsä. Tanssin lisäksi Saran lapsuuteen kuului telinevoimistelu, jossa hän kilpaili useamman vuoden tavoitteellisesti. Kaksi vuotta sitten Sara muutti Helsinkiin opiskelemaan Sibelius-lukion tanssilinjalle ja aloitti samalla tanssimisen Star Dance Studiolla.

Kilpailemisen Sara aloitti 8-vuotiaana ja hän on saavuttanut menestystä Discossa, Performing Arts -lajeissa sekä Latino Showssa niin SM- kuin MM-tasolla.

Opettajana Sara on aurinkoinen, kannustava ja tarkka. Saralle tärkeää on, että jokaisella on turvallinen olo tanssitunnilla ja tunnin jälkeen mahtava fiilis. Sara rohkaisee jokaista tanssimaan omalla tyylillään ja heittäytymään tanssin vietäväksi.


SHARON LEINSON (SH)

Tanssi on ollut iso osa Sharonin elämää jo pienestä tytöstä saakka. Lähimpänä sydäntä ovat nykyisin show- ja discotanssi, ja niistä Sharon on saavuttanut useita SM- ja MM-mitaleita vuosien varrella.

Usean vuoden treenaamisen ja kilpailemisen jälkeen intohimo on siirtynyt opettamiseen ja lasten, nuorten , sekä aikuisten tavoitteelliseen kisavalmennukseen. Myös haave omasta tanssikoulusta, Star Dance Studiosta toteutui vuonna 2018.

Sharonille tärkeintä on kannustava ja hyvä ilmapiiri, yhdessä tekeminen, oppilaiden kehittyminen ja tanssista nauttiminen.

Opettamisen ja valmentamisen lisäksi Sharon on mukana FDO:n discojaostossa ja pyrkii tätä kautta saamaan lisää näkyvyyttä discotanssille ja uusia harrastajia lajin pariin.


VERA SEPPÄLÄ (VE)  

Veran tanssin tie on alkanut jo hyvin pienestä tytöstä asti, ja lajeja on kokeiltu aivan laidasta laitaan. Kokemusta ja menestystä kuitenkin löytyy eniten show- ja discotanssin puolelta, niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin kilpailuista. Viime vuosina Veran intohimosta on tullut discotanssi ja sen valmentaminen. Veralla on paljon kokemusta discotanssin intensiivisestä harjoittamisesta valmennusryhmien ja kilpailuteosten parissa.

Vaikka valmentaminen on nykyään Veran pääfokus, hän myös itse treenaa discoa ahkerasti ottaen lajista enemmän selvää ja löytämällä uusia ulottuvuuksia miten voi kehittyä tanssijana.

Veralle tärkeintä tunneilla on positiivinen fiilis ja hauskanpito, mutta tasapainossa myös täysillä puskeminen eteenpäin. Hän toivoisi oppilaiden onnistuvan ja saavuttavan itse asettamia tavoitteitaan tunneilla. Tätä myöten Vera toimii hyvänä tsemppikamuna ja auttaa oppilaitaan ylittämään itseään.

Opettamisen ja valmentamisen ohella Vera on mukana FDO:n Disco Dance -jaostossa.


LILLI LEHVILÄ (LI)

Lilli keskittyy Star Juniors B -valmennusryhmän kilpavalmennukseen ja toimii myös Starin tuntien sijaisena.

Lilli on aloittanut tanssimisen kolmivuotiaana balettitunneilla ja alakouluikäisenä syttyi innostus show- ja discotanssia kohtaan.

Ahkeran treenaamisen ohella Lilli on kilpaillut aktiivisesti molempien lajien parissa Suomessa, sekä ulkomailla. Oma tanssiminen on edelleen vahvasti arjessa läsnä. Lilli käy viikottain useammalla tanssitunnilla ja osallistuu aktiivisesti eri tahojen järjestämille workshopeille.

Opettajana Lilli on aurinkoinen, tsemppaava ja tarkka ja pyrkii tätä kautta kannustamaan oppilaitaan ylittämään itsensä. Tunneillaan Lilli keskittyy tanssin perusteisiin ja tekniikan opettamiseen. 

Lillille tärkeää on, että oppilailla on hyvä fiilis tunnin jälkeen ja jokainen kokee tanssineensa täysillä ja oppineensa jotain uutta! Opettajien kuvat: Janette Mirjamo

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html