AINO AURA (AA)

Ainon tanssimatka alkoi 3-vuotiaana ja siitä lähtien Aino onkin tanssinut ihan koko elämänsä. Aino rupesi intensiivisesti treenaamaan Performing Arts lajeja kuusivuotiaana ja on kilpaillut aktiivisesti vuodesta 2012 saakka. Kilpauransa aikana Aino on menestynyt SM-,EM- sekä MM-tasolla. Aino on ollut mukana mm. Helsingin kaupunginteatterin Billy Elliot-musikaalissa vuonna 2015 ja kiertänyt Suomea Sibelius-lukion Joulushow projektissa vuonna 2021. Esiintymiskokemusta on myös kertynyt vuosien varrella erilaisista keikoista ja TV-projekteista.

Performing Arts puolen kilpailukoreografioita Aino on tehnyt vuodesta 2019 lähtien ja hän on kerännyt menestystä myös koreografina niiden kautta Suomessa, sekä ulkomailla. 

Keväällä 2022 Aino muutti Etelä-Afrikkaan jossa hän opiskeli tanssia, opettamista, koreografiointia sekä taiteiden kauppatieteitä maailmankuulun koreografin Hope Maimanen perustamassa Hope School of The Arts:issa. Aino pääsi myös opettamaan Maimainen perustamassa tanssikoulussa The Academy:ssä.

Opettajana Aino on kannustava ja toivoo kaikkien löytävän oman tanssityylinsä.


JESSICA ÖLLER (JÖ)

Jessicalle on vuosien varrella kertynyt runsaasti osaamista monesta eri tanssilajista. Disco- ja showtanssi ovat kuitenkin lähinnä sydäntä. Kilpailumenestystä on tullut kummassakin lajissa sekä SM- että MM-kilpailuissa. Jessica on myös menestynyt koreografina kotimaassa ja ulkomailla.

Tanssi on aina ollut tärkeä osa Jessican elämää ja rakkaus tanssiin on vain voimistunut viime vuosien aikana. Unelma omasta tanssikoulusta, Star Dance Studiosta toteutui vuonna 2018.

Opettajana Jessica on erittäin kannustava, ilonen ja sopivasti vaativa. Tunneillaan hän haluaa, että jokainen saa olla oma itsensä, löytää omat vahvuutensa ja nauttii täysillä tanssin antamasta energiasta.

Jessica toimii tällä hetkellä myös FDO:n Disco Dance -jaoston puheenjohtajana. Hänen päämääränään on saada discotanssille lisää näkyvyyttä, ja uusia tanssijoita lajin pariin!

KAISA NURMIO (KN)

Kaisan tanssiura on lähtenyt liikkeelle jo pienenä eri lajien parissa. Vuosien varrella Kaisan päälajeiksi on muodostunut discotanssi, sekä katutanssilajit.

Kilpailu-uraa Kaisa on tehnyt useita vuosia niin tanssijana, koreografina, kuin valmentajanakin.

Kaisa on treenannut tanssia aktiivisesti ympäri maailman ja muutaman viimeisen vuoden aikana hän on kehittänyt itseään tutustumalla myös joogaan ja fysiikkatreeniin, sekä opiskellut itsensä Barre-ohjaajaksi.

Opettajana ja valmentajana Kaisa on tsemppaava ja iloinen, mutta tarpeen vaatiessa myös vaativa. Kaisa toivoo jokaisen oppilaan nauttivan tanssitunneilla ja oppivan uutta hauskanpidon kautta.

KRISTA SAARELA (KS)

Krista löysi tanssin pariin 10-vuotiaana ja laji vei heti mukanaan ja hän onkin tanssinut useita lajeja baletista, hiphopiin, mutta nykytanssi vei sydämen. Aikuisiällä tanssista tuli ammatti ja Krista onkin ehtinyt tehdä useita vuosia töitä performing arts-lajien parissa ympäri Suomen. Opettajuuden lisäksi hän on toiminut tanssijana ja koreografina useissa teoksissa ja kisaohjelmissa, niin SM-, EM- kuin MM-tasolla.

Tunneilla Krista haluaa luoda turvallisen ilmapiirin jokaiselle oppilaalle iästä ja tasosta riippumatta. Tunneilla on sopivasti aina haastetta, hauskanpitoa ja itsensä ylittämistä.

Krista on mukana myös FDO:n Performing Arts jaostossa, ja yhdessä muiden kanssa pyrkii kehittämään kilpailutoimintaa ja tanssin näkymistä Suomessa, sekä tanssijoiden tasa-arvoista kohtelua tanssinkentällä. 


NATALIE AARNIO (NA)

Natalie on aloittanut tanssimisen jo nuorena ja innostus discotanssia kohtaan syntyi heti sen tuoman fyysisyyden, vauhdin ja monipuolisuuden vuoksi.

Usean vuoden ahkeran treenaamisen lisäksi Natalie on kilpaillut aktiivisesti lajin parissa SM-tasolla, sekä edustanut Suomea discotanssin MM-kilpailuissa ja monissa muissa kansainvälisissä tapahtumissa. Oma treenaaminen on edelleen vahvasti arjessa läsnä tanssin, sekä kuntosalitreenin muodossa.

Opettajana Natalie on kannustava ja positiivinen. Omien tanssikokemustensa kautta Natalie pystyy samaistumaan oppilaisiin ja pyrkii tätä kautta haastamaan tanssijoita sopivissa määrin.

Natalien tanssitunneilla välittyy tekemisen meininki ja tanssista nauttimisen tärkeys. Natalien tavoite on, että oppilaat lähtevät tunnilta kotiin posket punaisina ja hymyssä suin!


NICOLE AARNIO (NIA)

Nicole aloitti tanssimisen 3-vuotiaana showtanssin parissa ja 10-vuotiaana starttasi kilpailu-uransa FDO:n lajeissa. Discotanssi, siinä kehittyminen ja kilpaileminen Rising Star, sekä kansallisella tasolla olivat vahvasti Nicolen arjessa mukana koko lapsuuden ja nuoruuden. 

Star Dance Studiolla Nicole on toiminut jo usean vuoden ajan apuopettajana, kesäleirien vetäjänä, syntymäpäivien ohjaajana ja lasten tuntien vakituisena sijaisena. Omilla tunneillaan Nicolelle tärkeää on, että lapsilla on hauskaa, he oppivat viikottain uusia taitoja ja kehittyvät tanssijoina positiivisessa ja turvallisessa ympäristössä.


SHARON LEINSON (SL)

Tanssi on ollut iso osa Sharonin elämää jo pienestä tytöstä saakka. Lähimpänä sydäntä ovat nykyisin show- ja discotanssi, ja niistä Sharon on saavuttanut useita SM- ja MM-mitaleita vuosien varrella.

Usean vuoden treenaamisen ja kilpailemisen jälkeen intohimo on siirtynyt opettamiseen ja lasten, nuorten , sekä aikuisten tavoitteelliseen kisavalmennukseen. Myös haave omasta tanssikoulusta, Star Dance Studiosta toteutui vuonna 2018.

Sharonille tärkeintä on kannustava ja hyvä ilmapiiri, yhdessä tekeminen, oppilaiden kehittyminen ja tanssista nauttiminen.

Opettamisen ja valmentamisen lisäksi Sharon on mukana FDO:n discojaostossa ja pyrkii tätä kautta saamaan lisää näkyvyyttä discotanssille ja uusia harrastajia lajin pariin.


SINI LIUKKONEN (SIL)

Sini Liukkonen on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti ja Master of health care, sport and exercise physiotherapy opinnot ovat parhaillaan käynnissä. Sinin tunneilla keskitytään sekä liikkuvuus- että voimaharjoitteluun. Sinin oma lajitausta on joukkuevoimistelussa, cheertanssissa ja kilpa-aerobicissa ja nykyään oma harjoittelu painottuu Crossfitiin.

Sini on tehnyt yli 10 vuoden ajan yhteistyötä useiden eri seurojen kanssa valmentajan, sekä fysioterapeutin roolissa. Työssään hän kokee tärkeäksi valmennettavien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, urheilijalähtöisyyden, urheilijoiden kuuntelemisen ja yhteistyön muiden koulun valmentajien kanssa. Sini haluaa olla tukemassa urheilijoita, jotta harrastaminen koostuu terveistä treenipäivistä ja toimivista kehoista.


VERA SEPPÄLÄ (VS)  

Veran tanssin tie on alkanut jo hyvin pienestä tytöstä asti, ja lajeja on kokeiltu aivan laidasta laitaan. Kokemusta ja menestystä kuitenkin löytyy eniten show- ja discotanssin puolelta, niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin kilpailuista. Viime vuosina Veran intohimosta on tullut discotanssi ja sen valmentaminen. Veralla on paljon kokemusta discotanssin intensiivisestä harjoittamisesta valmennusryhmien ja kilpailuteosten parissa.

Vaikka valmentaminen on nykyään Veran pääfokus, hän myös itse treenaa discoa ahkerasti ottaen lajista enemmän selvää ja löytämällä uusia ulottuvuuksia miten voi kehittyä tanssijana.

Veralle tärkeintä tunneilla on positiivinen fiilis ja hauskanpito, mutta tasapainossa myös täysillä puskeminen eteenpäin. Hän toivoisi oppilaiden onnistuvan ja saavuttavan itse asettamia tavoitteitaan tunneilla. Tätä myöten Vera toimii hyvänä tsemppikamuna ja auttaa oppilaitaan ylittämään itseään.

Opettamisen ja valmentamisen ohella Vera on mukana FDO:n Disco Dance -jaostossa.Opettajien kuvat: Janette Mirjamo

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html