AMANDA MÄKELÄ

Tanssin ilo ja kiinnostus lajiia kohtaan vei Amandan rakkaasta harrastuksesta aina alan opintoihin asti Ruotsiin Tukholmaan Dans och Cirkushögskolaniin (DOCH). DOCHista Amanda valmistui tanssinopettajan kandidaatiksi vuonna 2017. Tutkinnot Amanda on suorittanut kolmesta lajista; baletista, jazztanssista ja nykytanssista. 

Amandan opetus pohjautuu venäläiseen Vaganovan metodiikkaan ja sen eri tasoihin. Balettitunneilla painotetaan anatomiaa, linjausta, tekniikkaa sekä ilmaisua ja musikaalisuutta. Amandan mielestä baletin tulee tukea jokaista oppilasta persoonallisessa ilmaisussa ja taidoissa tanssijana, antaa haasteita, inspiraatiota ja sitä kautta myös onnistumisia. 

Opettajana Amanda kannustaa, korjaa ja motivoi tanssijaa eteenpäin baletin pariin. Amanda toivottaa lämpimästi tanssijat tervetulleiksi tunneilleen!


JESSICA ÖLLER

Jessicalle on vuosien varrella kertynyt runsaasti osaamista monesta eri tanssilajista. Disco- ja showtanssi ovat kuitenkin lähinnä sydäntä. Kilpailumenestystä on tullut kummassakin lajissa sekä SM- että MM-kilpailuissa. Jessica on myös menestynyt koreografina kotimaassa ja ulkomailla.

Tanssi on aina ollut tärkeä osa Jessican elämää ja rakkaus tanssiin on vain voimistunut viime vuosien aikana. Unelma omasta tanssikoulusta, Star Dance Studiosta toteutui vuonna 2018.

Opettajana Jessica on erittäin kannustava, ilonen ja sopivasti vaativa. Tunneillaan hän haluaa, että jokainen saa olla oma itsensä, löytää omat vahvuutensa ja nauttii täysillä tanssin antamasta energiasta.

Jessica toimii tällä hetkellä myös FDO:n Disco Dance -jaoston puheenjohtajana. Hänen päämääränään on saada discotanssille lisää näkyvyyttä, ja uusia tanssijoita lajin pariin!


KAISA NURMIO

Kaisan tanssiura on lähtenyt liikkeelle jo pienenä eri lajien parissa. Vuosien varrella Kaisan päälajeiksi on muodostunut discotanssi, sekä katutanssilajit.

Kilpailu-uraa Kaisa on tehnyt useita vuosia niin tanssijana, koreografina, kuin valmentajanakin.

Kaisa on treenannut tanssia aktiivisesti ympäri maailman ja muutaman viimeisen vuoden aikana hän on kehittänyt itseään tutustumalla myös joogaan ja fysiikkatreeniin, sekä opiskellut itsensä Barre-ohjaajaksi.

Opettajana ja valmentajana Kaisa on tsemppaava ja iloinen, mutta tarpeen vaatiessa myös vaativa. Kaisa toivoo jokaisen oppilaan nauttivan tanssitunneilla ja oppivan uutta hauskanpidon kautta.


LILLI LEHVILÄ

Lilli on aloittanut tanssimisen kolmivuotiaana balettitunneilla ja alakouluikäisenä syttyi innostus show- ja discotanssia kohtaan.

Ahkeran treenaamisen ohella Lilli on kilpaillut aktiivisesti molempien lajien parissa Suomessa, sekä ulkomailla. Oma tanssiminen on edelleen vahvasti arjessa läsnä. Lilli käy viikottain useammalla tanssitunnilla ja osallistuu aktiivisesti eri tahojen järjestämille workshopeille.

Opettajana Lilli on aurinkoinen, tsemppaava ja tarkka ja pyrkii tätä kautta kannustamaan oppilaitaan ylittämään itsensä. Tunneillaan Lilli keskittyy tanssin perusteisiin ja tekniikan opettamiseen. 

Lillille tärkeää on, että oppilailla on hyvä fiilis tunnin jälkeen ja jokainen kokee tanssineensa täysillä ja oppineensa jotain uutta! 


NATALIE AARNIO

Natalie on aloittanut tanssimisen jo nuorena ja innostus discotanssia kohtaan syntyi heti sen tuoman fyysisyyden, vauhdin ja monipuolisuuden vuoksi.

Usean vuoden ahkeran treenaamisen lisäksi Natalie on kilpaillut aktiivisesti lajin parissa SM-tasolla, sekä edustanut Suomea discotanssin MM-kilpailuissa ja monissa muissa kansainvälisissä tapahtumissa. Oma treenaaminen on edelleen vahvasti arjessa läsnä tanssin, sekä kuntosalitreenin muodossa.

Opettajana Natalie on kannustava ja positiivinen. Omien tanssikokemustensa kautta Natalie pystyy samaistumaan oppilaisiin ja pyrkii tätä kautta haastamaan tanssijoita sopivissa määrin.

Natalien tanssitunneilla välittyy tekemisen meininki ja tanssista nauttimisen tärkeys. Natalien tavoite on, että oppilaat lähtevät tunnilta kotiin posket punaisina ja hymyssä suin!


SHARON LEINSON

Tanssi on ollut iso osa Sharonin elämää jo pienestä tytöstä saakka. Lähimpänä sydäntä ovat nykyisin show- ja discotanssi, ja niistä Sharon on saavuttanut useita SM- ja MM-mitaleita vuosien varrella.

Usean vuoden treenaamisen ja kilpailemisen jälkeen intohimo on siirtynyt opettamiseen ja lasten, nuorten , sekä aikuisten tavoitteelliseen kisavalmennukseen. Myös haave omasta tanssikoulusta, Star Dance Studiosta toteutui vuonna 2018.

Sharonille tärkeintä on kannustava ja hyvä ilmapiiri, yhdessä tekeminen, oppilaiden kehittyminen ja tanssista nauttiminen.

Opettamisen ja valmentamisen lisäksi Sharon on mukana FDO:n discojaostossa ja pyrkii tätä kautta saamaan lisää näkyvyyttä discotanssille ja uusia harrastajia lajin pariin.


INKA HIRVA

Inka on aloittanut tanssin harrastamisen vuonna 1999 ja siitä lähtien tanssi on ollut tärkeä osa hänen elämäänsä. Oma tanssitausta pohjautuu show-, nyky- ja discotanssiin. 

Opettajana ja valmentajana Inka on toiminut aktiivisesti jo yli kymmenen vuotta. Inkan suurin intohimo on discotanssin opettaminen sen energisyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Inka on valmentanut lukemattomia tanssijoita ja koreografioinut useita teoksia SM- ja MM-kilpailuihin.

Inka on energinen, välittävä ja kannustava opettaja, ja hänen tavoitteenansa on, että tanssitunnilla jokainen kehittyy, pitää hauskaa ja poistuu tunnilta hymyssä suin. 

Inka on äitiyslomalla lokakuusta 2021 alkaen.


Opettajien kuvat: Janette Mirjamo

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html