SARA RAUTIAINEN

SARA RAUTIAINEN (SR)

Sara aloitti tanssimisen 4-vuotiaana Tanssikeskus Citydancella Oulussa ja rakastui välittömästi tanssiin ja sen tuottamaan hyvään fiilikseen Siitä lähtien tanssi on ollut suuressa osassa hänen elämäänsä ja eri lajeja on tanssittu laidasta laitaan. Tanssin lisäksi Saran lapsuuteen kuului vahvasti telinevoimistelu, jossa hän kilpaili useamman vuoden tavoitteellisesti.

Vuonna 2020 Sara muutti asumaan Helsinkiin ja alkoi tanssimaan Star Dance Studiolla, saatuaan opiskelupaikan Sibelius-lukion tanssilinjalla. Opettamisen ja valmentamisen lisäksi Sara tanssii ja kilpailee edelleen aktiivisesti myös itse. Menestystä Sara on saavuttanut Discossa, Performing Arts -lajeissa sekä Latino Showssa niin SM- kuin MM-tasolla.

Sara on Disco Slown kaksinkertainen suomenmestari (2022 ja 2023) sekä PA-soolon SM-pronssimitalisti (2023). Opettajana Sara on aurinkoinen, kannustava ja tarkka. Saralle tärkeintä on luoda turvallinen ympäristö, jossa jokainen pystyy kehittymään ja nauttimaan tanssista. Sara painottaa oikean tekniikan tärkeyttä ja keskittyy tunneilla siihen, että asiat tehdään oikein ja turvallisesti.

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html