Valmennusryhmien ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Valmennusryhmien tanssijat ilmoittautuvat kevätkaudelle alla olevan valikon kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Valmennusryhmiin otamme uusia tanssijoita mukaan seuraavan kerran vasta syksyllä 2021.

Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumisen on oltava huoltajan tekemä. 


Star Dance Studio on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun. Star Dance Studion asiakkaana saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi ja saat laskut, sekä tiedotteet automaattisesti omalle sivullesi. myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: info@stardancestudio.fi

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN:

  1. Valitse alla olevasta valikosta valmennusryhmä, johon haluat ilmoittautua. 
  2. Seuraa myClubin ohjeita ja rekisteröidy myClub käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään oppilaan nimellä ja myöhemmässä vaiheessa voi lisätä huoltajan tiedot, mikäli oppilas on alle 18v.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen voit valita myClub sivulta muut tunnit joille haluat valmennusryhmän oman tunnin lisäksi ilmoittautua. 
  4. Mikäli yhdestä perheestä useampi perheenjäsen osallistuu Studion tunneille voit myClubin sivujen kautta liittää jäsentilit yhteen sen jälkeen, kun kaikille on ensin luotu oma tili.
  5. Omalla myClub sivullasi näet ilmoittautumistapahtuman lisäksi kaikki omat tuntisi. Halutessasi voit viikottain merkitä osallistumisesi tai poissaolosi tunnille. Opettaja vahvistaa läsnäolot aina jokaisen tunnin alussa. 
  6. Suosittelemme myClub-mobiilisovelluksen lataamista.