TUNTIVALIKOIMA


M I N I K I D S

MINIKIDS 3-4v

3-4 -vuotiaiden MiniKids tunnit ovat energisiä tanssitunteja, joissa pienet tanssijat ottavat ensimmäiset tanssiaskeleensa ilman vanhempia. Tunnilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, opitaan tunnistamaan erilaisia rytmejä ja kehitetään lapsen motorisia perustaitoja innostavien harjoitusten ja mukaansatempaavan musiikin avulla. MiniKids tunnit tukevat ja kehittävät lapsen kehonhallintaa, tasapainoa ja luovuutta.

MINIKIDS 5-6v

5-6 -vuotiaiden MiniKids tanssitunnit ovat vauhdikkaita tunteja, joissa lapset harjoittelevat tanssimista ilman vanhempia. Tunnilla keskitytään ryhmässä toimimiseen, harjoitellaan erilaisia rytmejä ja tanssitekniikkaa, sekä kehitetään lapsen motoriikkaa innostavien harjoitusten avulla. MiniKids tunnit antavat loistavat eväät tulevalle tanssimatkalle!


D I S C O

DISCO on vauhdikas, energinen ja fyysinen tanssityyli, jossa kehitetään kehon liikkuvuuden lisäksi nopeutta, räjähtävyyttä, ponnistusvoimaa ja notkeutta. Lajin tunnistaa nopeista käsien pyörityksistä, voimakkaista iskuista, isoista hypyistä, vauhdikkaista pirueteista ja lajinomaisista poseerauksista. 

DISCO KIDS 7-9v

Disco Kids tunnit ovat 7-9-vuotiaille suunnattuja tunteja, jossa opitaan discotanssin perusteet, harjoitellaan tekniikkaa ja tanssitaan koreografiaa discomusiikin tahtiin. Disco Kids tunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, fysiikkaa, musikaalisuutta ja tarjoavat vahvan perustan tanssin parissa.

DISCO 10v+ & 12v+

10v+ ja 12v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta alkeis- ja keskitasason tunteja. Alkeistunnilla opitaan discotanssin perusteet rauhassa, sekä tutustutaan tanssisarjojen avulla Discon nopeatempoiseen tahtiin. Keskitason tunneilla treenataan tekniikkaa, kehitetään tanssijoiden fysiikkaa, sekä tanssitaan koreografiaa discomusiikkiin. Aiempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita.

DISCO 14v+ & 16v+

14v+ ja 16v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, fysiikkatreeniä ja lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, jalanheittoja, illuusioita, piruetteja ja vauhdikkaita käsisarjoja. Tunti huipentuu disco koreografian tanssimiseen. Oppilailla tulee olla discotanssin perusteet hallussa.

DISCO 25v+

25v+ ikäryhmäläisille löytyy Discon osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunnit käynnistyvät vauhdikkailla alkulämmittelyillä ja lihaskuntotreenillä. Tunneilla treenataan tekniikkaa, mutta pääpaino on koreografian tanssimisessa. Nämä tunnit sopivat jokaiselle, joka pitää vauhdikkaasta menosta ja nauttii haasteista. Oppilailla on hyvä olla jonkinlainen tausta lajin parissa.


S H O W

SHOW on esittävää tanssia, jossa kerrotaan tarinaa kehon liikekielen avulla. Show tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, erilaisia hyppyjä ja heittäydytään eri musiikkityylien ja teemojen vietäväksi.


SHOW KIDS 7-9v

Show Kids tunnit ovat 7-9-vuotiaille suunnattuja tunteja, jossa opitaan showtanssin perusteet, keskitytään tekniikkaan ja tanssitaan koreografiaa musiikin tahtiin. Show Kids tunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, sekä tanssillisuutta ja tarjoavat vahvan perustan lajin parissa.

SHOW 10v+ ja 12v+

10v+ ja 12v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy showtanssin osalta alkeis- ja keskitasason tunteja. Alkeistunnilla opitaan showtanssin perusteet, sekä luodaan tarinoita tanssisarjojen avulla. Aikaisempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita. Keskitason tunneilla tehdään tekniikkaharjoituksia, lattianpoikki tehtäviä liikkuvia askelsarjoja, sekä harjoitellaan koreografiaa. Aiempaa kokemusta tanssin tai voimistelun parissa suositellaan.

SHOW 14v+ ja 16v+

14v+ ja 16v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy showtanssin osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunneilla tehdään koreografian lisäksi lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, jalanheittoja ja piruetteja. Oppilailla tulee olla showtanssin perusteet hallussa.

SHOW & HEELS 16v+ 

SHOW  & HEELS on fiilistelytunti täynnä energiaa, hittibiisejä ja itsevarmaa asennetta. 

Tunnilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä ja tanssimista. Tunneilla tehdään alkulämmittely ja sukelletaan sen jälkeen suoraan SHOW vaikutteisen tanssisarjan pariin. 

Aiempaa kokemusta korkokengillä tanssimisesta ei tarvita.


D A N C E

DANCE tunnilla nimensä mukaan tanssitaan koko tunti! Tunneilla heittäydytään monipuolisesti eri tanssilajien maailmaan ja sekoitetaan tyylejä keskenään. Tunneilla pääset tutustumaan useiden tanssityylien ominaisliikkeisiin hittibiisien tahtiin. 12v+ tunnilla otetaan myös TIKTOK -tanssit haltuun. Minkäänlaista aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita, vaan mukaan voi heittäytyä kaikki tanssista innostuneet.


STARIN DANCE TUNNIT:

DANCE 12v+

DANCE 25v+

DANCE 40v+H I P H O P

HIPHOP tunneilla jorataan täysillä hyvää fiilistä korostaen. Tunneilla kehittyvät rytmitajun lisäksi kehon hallinta ja koordinaatio. Tunnille tarvitset mukaan vaaleapohjaiset sisälenkkarit.


HIPHOP KIDS 7-9v

HipHop Kids on 7-9-vuotiaille suunnattu tanssitunti, joissa käydään läpi HipHopin perusteita ja kehitetään tanssijan omaa tyyliä opittujen askeleiden ja tanssisarjojen avulla. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

HIPHOP 10v+ & 12v+

HipHop 10v+ & 12v+ tunnit koostuvat lämmittelystä, lihaskunto- ja venyttelyosuuksista, sekä tanssisarjan harjoittelusta. Tunnit soveltuvat kaikille katutanssista innostuneille tanssijoille. Aiempaa lajikokemusta ei vaadita.

HIPHOP 14v+ & 16v+

HipHop 14v+ & 16v+ tunneilla keskitytään lajinomaisen tekniikan harjoitteluun, sekä koreografian tanssimiseen. Tunnit soveltuvat kaikille katutanssista innostuneille nuorille ja aikuisille. Aiempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita.


A K R O

AKRO KIDS 7-9v

7-9-vuotiaiden akrobatiatunneilla harjoitellaan turvallisesti erilaisia akrobatiataitoja leikin varjolla. Tunneilla pidetään hauskaa, leikitään ja tutustutaan oman kehon hallintaan välillä musiikkia hyödyntäen. Lasten ikätaso ja taitotaso otetaan huomioon harjoitteissa, jotka painottuvat lattia-akrobatiaan. Harjoitukset sisältävät monipuolisesti erilaisia tasapainoa ja liikkuvuutta edistäviä perusakrobatiaharjoitteita, esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja siltakaatoja.

AKRO 10v+ 

Yli 10-vuotiaiden akrobatia -tunnit painottuvat lattia-akrobatiaan, leikkiä ja hauskanpitoa unohtamatta! Harjoitukset sisältävät monipuolisesti erilaisia akrobatiaharjoitteita, esim. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa. Oppilaiden taitotason mukaisesti voidaan myös harjoitella arabialaista, puolivolttia, siltakaatoa, käsinseisontakuperkeikkaa ja perhosta. Myös muiden akrobatiataitojen osaamista syvennetään oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Kehonhuolto ja liikkuvuus ovat myös tärkeä osa harjoituksia.

AKRO 12v+ & 14v+

Nuorten akrobatia -tunnit painottuvat lattia-akrobatiaan. Harjoitukset sisältävät monipuolisesti erilaisia akrobatiaharjoitteita, esim. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa. Oppilaiden taitotason mukaisesti voidaan myös harjoitella arabialaista, puolivolttia, siltakaatoa, käsinseisontakuperkeikkaa ja perhosta. Myös muiden akrobatiataitojen osaamista syvennetään oppilaiden kiinnostuksen kohteiden ja taitotason mukaisesti. Kehonhuolto ja liikkuvuus ovat myös osana harjoituksia. Tunneilla pyritään siihen, että akrobatiaharjoitukset tukisivat tanssiharrastusta ja että opittuja liikkeitä voidaan käyttää hyväksi tanssikoreografioissa.


T E K N I I K K A

TEKNIIKKA tunneilla keskitytään perustekniikan rakentamiseen, sekä vahvistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja liikemateriaalien yhdistämiseen.

Tunnilla tehtävien harjoitusten pääpaino on erilaisissa hypyissä, pirueteissa ja jalanheittoissa. Harjoitukset kehittävät tanssijan ponnistusta, voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta. Tunnit soveltuvat kaikenikäisille keski -ja edistyneen tason oppilaille lajista riippumatta. Tekniikkatunnille tarvitset mukaan oman Yoga Blockin.

STARIN TEKNIIKKATUNNIT:

TEKNIIKKA 7-9v

TEKNIIKKA 10v+

TEKNIIKKA 14v+ & 16v+


S T R E T C H I N G

STRETCHING tunnit ovat 30 minuutin venyttelytunteja, joissa kehitetään monipuolisesti koko kehon liikkuvuutta. Tunnin tavoitteena on nostaa ketteryys ja notkeus uudelle tasolle monipuolisten harjoitteiden avulla, rentoutumista unohtamatta.


P O W E R

POWER BASIC

POWER Basic on helppo, sykettä nostava puolen tunnin peruskuntotreeni, joka sopii kaikille liikuntataustasta riippumatta. Tällä tunnilla parannat sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Lisähaastetta treenipäivään saat yhdistämällä tämän POWER ABC-tunnin kanssa. Tunnille tarvitset mukaan treenikengät.

POWER ABC

Arms, Booty ja Core - tunti on tehokas puolen tunnin koko kehon lihaskuntotreeni. Tunnilla tehdään tehokkaita, helppoja ja turvallisia liikkeitä. Tämä tunti sopii kaikille liikuntataustasta riippumatta. Tunnille tarvitset mukaan treenikengät.