M I N I K I D S

MINIKIDS 3-5v

MiniKids tunnit ovat energisiä tanssitunteja, joissa pienet tanssijat ottavat ensimmäiset tanssiaskeleensa ilman vanhempia. Tunnilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, opitaan tunnistamaan erilaisia rytmejä ja kehitetään lapsen motorisia perustaitoja innostavien harjoitusten ja mukaansatempaavan musiikin avulla. MiniKids tunnit tukevat ja kehittävät lapsen kehonhallintaa, tasapainoa ja luovuutta. Tunnit antavat loistavat eväät tulevalle tanssimatkalle!

D I S C O

DISCO on vauhdikas, energinen ja fyysinen tanssityyli, jossa kehitetään kehon liikkuvuuden lisäksi nopeutta, räjähtävyyttä, ponnistusvoimaa ja notkeutta. Lajin tunnistaa nopeista käsien pyörityksistä, voimakkaista iskuista, isoista hypyistä, vauhdikkaista pirueteista ja lajinomaisista poseerauksista.

DISCO 6-7v, 7-8v, & 8-10v

Lasten discotunneilla opitaan discotanssin perusteet, harjoitellaan tekniikkaa ja tanssitaan koreografiaa discomusiikin tahtiin. Discotunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, fysiikkaa, musikaalisuutta ja tarjoavat vahvan perustan tanssin parissa.

DISCO 11v+ & 13v+

11v+ ja 13v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta alkeis- ja keskitason tunteja. Alkeistunnilla opitaan discotanssin perusteet rauhassa, sekä tutustutaan tanssisarjojen avulla Discon nopeatempoiseen tahtiin. Aiempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita. Keskitason tunneilla treenataan tekniikkaa, kehitetään tanssijoiden fysiikkaa, sekä tanssitaan koreografiaa discomusiikkiin. 

DISCO 16v+ 

16v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta edistyneen tason tunteja. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, fysiikkatreeniä ja lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, jalanheittoja, illuusioita, piruetteja ja vauhdikkaita käsisarjoja. Tunti huipentuu discokoreografian tanssimiseen. 

DISCO 20v+ & DISCO 30v+

20v+ ja 30v+ ikäryhmäläisille löytyy Discon osalta alkeis-, keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunnit käynnistyvät vauhdikkailla alkulämmittelyillä ja lihaskuntotreenillä. Tunneilla treenataan tekniikkaa, mutta pääpaino on koreografian tanssimisessa. Nämä tunnit sopivat jokaiselle, joka pitää vauhdikkaasta menosta ja nauttii haasteista. Oppilailla on hyvä olla jonkinlainen tausta lajin/tanssin parissa. Kaikki ikäryhmät ovat kuitenkin vain suuntaa antavia, eli ole rohkeasti yhteydessä toimistoomme, mikäli etsit itsellesi sopivaa tuntia! 

P E R F O R M I N G  A R T S

PA-lajit ovat esittävää tanssia, jossa kerrotaan tarinaa kehon liikekielen avulla. Tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, erilaisia hyppyjä ja heittäydytään eri musiikkityylien ja teemojen vietäväksi.


SHOW 6-7v & 8-10v

Show 6-7v & SHow 8-10v tunnit ovat lapsille suunnattuja tunteja, jossa opitaan showtanssin perusteet, keskitytään tekniikkaan ja tanssitaan koreografiaa musiikin tahtiin. Show tunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, sekä tanssillisuutta ja tarjoavat vahvan perustan lajin parissa.


SHOW 30v+

Show 30v+ tunnilla heittäydytään erilaisiin tunnelmiin ja tyyleihin. Tunnilla tehdään huolellisen lämmittelyn ja koreografian lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia, mutta pääpaino on liikkumisessa ja tanssimisessa! 

D A N C E

DANCE tunneilla nimensä mukaan tanssitaan koko tunti! Tunneilla heittäydytään monipuolisesti eri tanssilajien maailmaan ja sekoitetaan tyylejä keskenään. Tunneilla pääset tutustumaan useiden tanssityylien ominaisliikkeisiin hittibiisien tahtiin.

STARIN DANCE TUNNIT

Dance 11-13v+ 

Dance 40v+


T E K N I I K K A & S L O W

Tunnin TEKNIIKKA osiossa keskitytään perustekniikan rakentamiseen, sekä vahvistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja liikemateriaalien yhdistämiseen.

Tunnilla tehtävien harjoitusten pääpaino on erilaisissa hypyissä, pirueteissa ja jalanheittoissa. Harjoitukset kehittävät tanssijan ponnistusta, voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta. Tunnit soveltuvat kaikenikäisille keski -ja edistyneen tason oppilaille lajista riippumatta. 

Disco Slow on discoon pohjautuva tyylilaji, jossa discotanssin ominaisliikkeet; hypyt, poseeraukset ja vauhdikkuus yhdistyvät pehmeään ja eleganttiin liikkeeseen lyyrisen musiikin tahtiin. Tärkeimmät elementit tässä tanssilajissa ovat tanssillisuus, musikaalisuus, sekä kyky heittäytyä tunteiden vietäväksi. Disco Slown tavoitteena on kehittää tanssijan tekniikkaa, tanssillisuutta, sekä ulosantia.
A K R O

Lasten akrotunnilla harjoitellaan turvallisesti erilaisia akrobatiataitoja. Tunneilla pidetään hauskaa ja tutustutaan oman kehon hallintaan välillä musiikkia hyödyntäen. Lasten ikä- ja taitotaso otetaan huomioon harjoitteissa ja jokainen etenee liikkeissä omassa tahdissaan kehityksen myötä. Harjoitukset sisältävät monipuolisesti erilaisia voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta edistäviä perusakrobatiaharjoitteita, esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja siltakaatoja. Lisäksi vaikeampia temppuja on mahdollista alkaa harjoittelemaan perusliikkeiden onnistuessa hyvin. 

Tunneilla on käytössä useampia akromattoja, AirTrack sekä muita apuvälineitä. Lapset saavat tunneilla myös omat akrovihkot, joihin voi merkitä uusia opittuja taitoja ja omia tavoitteita. Akrotuntien opettajana toimii telinevoimistelussa tavoitteellisesti kilpaillut Sara Rautiainen, joka tuntee temppujen tekniikan erinomaisesti ja pystyy avustamaan oppilaita niissä ja pitämään huolen siitä, että asiat tehdään turvallisesti ja oikein.

STARIN AKRO TUNNIT

Akro 8-10v

Akro 11-13v+https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html