T U N T I K U V A U K S E T


M I N I K I D S

MINIKIDS 3-4v

3-4 -vuotiaiden MiniKids tunnit ovat energisiä tanssitunteja, joissa pienet tanssijat ottavat ensimmäiset tanssiaskeleensa ilman vanhempia. Tunnilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, opitaan tunnistamaan erilaisia rytmejä ja kehitetään lapsen motorisia perustaitoja innostavien harjoitusten ja mukaansatempaavan musiikin avulla. MiniKids tunnit tukevat ja kehittävät lapsen kehonhallintaa, tasapainoa ja luovuutta.

MINIKIDS 5-6v

5-6 -vuotiaiden MiniKids tanssitunnit ovat vauhdikkaita tunteja, joissa lapset harjoittelevat tanssimista ilman vanhempia. Tunnilla keskitytään ryhmässä toimimiseen, harjoitellaan erilaisia rytmejä ja tanssitekniikkaa, sekä kehitetään lapsen motoriikkaa innostavien harjoitusten avulla. MiniKids tunnit antavat loistavat eväät tulevalle tanssimatkalle!

D I S C O

DISCO on vauhdikas, energinen ja fyysinen tanssityyli, jossa kehitetään kehon liikkuvuuden lisäksi nopeutta, räjähtävyyttä, ponnistusvoimaa ja notkeutta. Lajin tunnistaa nopeista käsien pyörityksistä, voimakkaista iskuista, isoista hypyistä, vauhdikkaista pirueteista ja lajinomaisista poseerauksista.

DISCO KIDS 7-9v

Disco Kids tunnit ovat 7-9-vuotiaille suunnattuja tunteja, jossa opitaan discotanssin perusteet, harjoitellaan tekniikkaa ja tanssitaan koreografiaa discomusiikin tahtiin. Disco Kids tunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, fysiikkaa, musikaalisuutta ja tarjoavat vahvan perustan tanssin parissa.

DISCO 10v+ & 12v+

10v+ ja 12v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta alkeis- ja keskitasason tunteja. Alkeistunnilla opitaan discotanssin perusteet rauhassa, sekä tutustutaan tanssisarjojen avulla Discon nopeatempoiseen tahtiin. Keskitason tunneilla treenataan tekniikkaa, kehitetään tanssijoiden fysiikkaa, sekä tanssitaan koreografiaa discomusiikkiin. Aiempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita.

DISCO 14v+ & 16v+

14v+ ja 16v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, fysiikkatreeniä ja lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, jalanheittoja, illuusioita, piruetteja ja vauhdikkaita käsisarjoja. Tunti huipentuu disco koreografian tanssimiseen. Oppilailla tulee olla discotanssin perusteet hallussa.

DISCO 25v+

25v+ ikäryhmäläisille löytyy Discon osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunnit käynnistyvät vauhdikkailla alkulämmittelyillä ja lihaskuntotreenillä. Tunneilla treenataan tekniikkaa, mutta pääpaino on koreografian tanssimisessa. Nämä tunnit sopivat jokaiselle, joka pitää vauhdikkaasta menosta ja nauttii haasteista. Oppilailla on hyvä olla jonkinlainen tausta lajin parissa.

S H O W

SHOW on esittävää tanssia, jossa kerrotaan tarinaa kehon liikekielen avulla. Show tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, erilaisia hyppyjä ja heittäydytään eri musiikkityylien ja teemojen vietäväksi.


SHOW KIDS 6-9v

Show Kids tunnit ovat lapsille suunnattuja tunteja, jossa opitaan showtanssin perusteet, keskitytään tekniikkaan ja tanssitaan koreografiaa musiikin tahtiin. Show Kids tunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, sekä tanssillisuutta ja tarjoavat vahvan perustan lajin parissa.

SHOW 10v+ ja 12v+

10v+ ja 12v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy showtanssin osalta alkeis- ja keskitasason tunteja. Alkeistunnilla opitaan showtanssin perusteet, sekä luodaan tarinoita tanssisarjojen avulla. Aikaisempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita. Keskitason tunneilla tehdään tekniikkaharjoituksia, lattianpoikki tehtäviä liikkuvia askelsarjoja, sekä harjoitellaan koreografiaa. Aiempaa kokemusta tanssin tai voimistelun parissa suositellaan.

SHOW 14v+ ja 16v+

14v+ ja 16v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy showtanssin osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunneilla tehdään koreografian lisäksi lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, jalanheittoja ja piruetteja. Oppilailla tulee olla showtanssin perusteet hallussa.

D A N C E

DANCE tunnilla nimensä mukaan tanssitaan koko tunti! Tunneilla heittäydytään monipuolisesti eri tanssilajien maailmaan ja sekoitetaan tyylejä keskenään. Tunneilla pääset tutustumaan useiden tanssityylien ominaisliikkeisiin hittibiisien tahtiin. Minkäänlaista aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita, vaan mukaan voi heittäytyä kaikki tanssista innostuneet.


STARIN DANCE TUNNIT:

DANCE 10v+ & 12v+

DANCE 25v+

DANCE 40v+


S T R E E T  D A N C E


Street Dance -tunneilla jorataan täysillä hyvää fiilistä korostaen. Tunneilla kehittyvät rytmitajun lisäksi kehon hallinta ja koordinaatio. Tunnille tarvitset mukaan vaaleapohjaiset sisälenkkarit.


STREET DANCE 7-9v

Street Dance on 7-9-vuotiaille suunnattu tanssitunti, joissa käydään läpi katutanssin perusteita ja kehitetään tanssijan omaa tyyliä opittujen askeleiden ja tanssisarjojen avulla. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

STREET DANCE 10v+ & 12v+ 

Street Dance 10v+ & 12v+ tunneilla keskitytään lajinomaisen tekniikan harjoitteluun, sekä koreografian tanssimiseen. Tunnit soveltuvat kaikille katutanssista innostuneille lapsille ja nuorille. Aiempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita.


T E K N I I K K A


TEKNIIKKA tunneilla keskitytään perustekniikan rakentamiseen, sekä vahvistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja liikemateriaalien yhdistämiseen.

Tunnilla tehtävien harjoitusten pääpaino on erilaisissa hypyissä, pirueteissa ja jalanheittoissa. Harjoitukset kehittävät tanssijan ponnistusta, voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta. Tunnit soveltuvat kaikenikäisille keski -ja edistyneen tason oppilaille lajista riippumatta. 


STARIN TEKNIIKKATUNNIT:

TEKNIIKKA 7-9v

TEKNIIKKA 10v+ & 12v+

TEKNIIKKA 14v+ & 16v+

P O W E R  &  S T R E T C H 


Power & Stretch -tunneilla tehdään aluksi koko kehon lihaskuntotreeni. Tunnilla parannat sekä lihaskuntoa, että kestävyyttä. Lihaskuntotreenin jälkeen jatketaan venyttelyllä, jonka tarkoituksena on kehittää monipuolisesti koko kehon liikkuvuutta, rentoutumista unohtamatta.

Tunnille tarvitset mukaan treenikengät. Tämä tunti sopii kaikille liikuntataustasta riippumatta.
Tervetuloa tanssimaan!

Lukujärjestyksessä täynnä oleville tunneille voit ilmoittautua jonoon.

Voit myös tulla kokeilemaan tanssituntejamme – ensimmäinen kokeilukerta on aina maksuton.