Tuntikuvaukset

DISCO

DISCO on vauhdikas, energinen ja fyysinen tanssityyli, jossa kehitetään kehon liikkuvuuden lisäksi nopeutta, räjähtävyyttä, ponnistusvoimaa ja notkeutta. Lajin tunnistaa nopeista käsien pyörityksistä, voimakkaista iskuista, isoista hypyistä, vauhdikkaista pirueteista ja lajinomaisista poseerauksista. 

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, piruetteja, ja vauhdikkaita käsisarjoja. Tunnin lopuksi tehdään mukaansatempaavaa disco koreografiaa.

Tämä tunti sopii jokaiselle, joka pitää vauhdikkaasta menosta, on innokas oppimaan uutta ja nauttii haasteista.

Tunnit sopivat kaikenikäisille ja kaikentasoisille harrastajille.

SHOW

SHOW on esittävää tanssia, jossa kerrotaan tarinaa kehon liikekielen avulla. Show tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, erilaisia hyppyjä ja heittäydytään eri musiikkityylien ja teemojen vietäväksi. 

Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, tekniikkaharjoituksia, lattianpoikki tehtäviä liikkuvia askelsarjoja ja tanssikoreografiaa. 

High Heels -tunnilla tanssitaan korkokengissä ja oppilailla tulee olla aikaisempaa tanssitaustaa. 

MIX

MIX tunneilla heittäydytään monipuolisesti eri tanssilajien maailmaan ja sekoitetaan tyylejä keskenään. Tunneilla pääset tutustumaan eri tanssityylien ominaisliikkeisiin.

Tunneilla treenataan hittibiisien tahtiin. Minkäänlaista aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä kaikki tanssista innostuneet.

OHEISTUNNIT

POWER - STRETCHING - DISCO TEKNIIKKA


POWER

POWER tunnit on suunniteltu motivoituneille harrastajille, sekä niille, jotka pitävät kunnon hikitreenistä. Tunneilla tehdään kokonaisvaltainen kuntoharjoitus, joka pistää hien virtaamaan. Tuntien tavoitteena on nostaa voima, nopeus ja ketteryys uudelle tasolle monipuolisten harjoitteiden avulla. Tunnin kesto on 30min, jonka jälkeen suositellaan jäämään STRETCHING tunnille.


STRETCHING

STRETCHING tunnin tavoitteena on kehittää monipuolisesti koko kehon liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille harrastajille


DISCO TEKNIIKKA

DISCO TEKNIIKKA tunneilla keskitytään perustekniikan rakentamiseen, sekä vahvistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja liikemateriaalien yhdistämiseen.

Tunnilla tehtävien harjoitusten pääpaino on erilaisissa hypyissä, pirueteissa ja discon ominaisliikkeiden hiomisessa. Harjoitukset kehittävät ponnistusta, voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta. Tunnit soveltuvat kaikenikäisille keski -ja edistyneen tason oppilaille.