M I N I K I D S

MINIKIDS 3-5v

MiniKids tunnit ovat energisiä tanssitunteja, joissa pienet tanssijat ottavat ensimmäiset tanssiaskeleensa ilman vanhempia. Tunnilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, opitaan tunnistamaan erilaisia rytmejä ja kehitetään lapsen motorisia perustaitoja innostavien harjoitusten ja mukaansatempaavan musiikin avulla. MiniKids tunnit tukevat ja kehittävät lapsen kehonhallintaa, tasapainoa ja luovuutta. Tunnit antavat loistavat eväät tulevalle tanssimatkalle!

D I S C O

DISCO on vauhdikas, energinen ja fyysinen tanssityyli, jossa kehitetään kehon liikkuvuuden lisäksi nopeutta, räjähtävyyttä, ponnistusvoimaa ja notkeutta. Lajin tunnistaa nopeista käsien pyörityksistä, voimakkaista iskuista, isoista hypyistä, vauhdikkaista pirueteista ja lajinomaisista poseerauksista.

DISCO 6-7v, 7-8v, 8-10v & 9-11v

Lasten discotunneilla opitaan discotanssin perusteet, harjoitellaan tekniikkaa ja tanssitaan koreografiaa discomusiikin tahtiin. Discotunnit kehittävät lapsen koordinaatiota, fysiikkaa, musikaalisuutta ja tarjoavat vahvan perustan tanssin parissa.

DISCO 11v+ & 13v+

11v+ ja 13v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta alkeis- ja keskitason tunteja. Alkeistunnilla opitaan discotanssin perusteet rauhassa, sekä tutustutaan tanssisarjojen avulla Discon nopeatempoiseen tahtiin. Aiempaa kokemusta lajin parissa ei vaadita. Keskitason tunneilla treenataan tekniikkaa, kehitetään tanssijoiden fysiikkaa, sekä tanssitaan koreografiaa discomusiikkiin. 

DISCO 16v+

16v+ ikäryhmän tanssijoille löytyy Discon osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, fysiikkatreeniä ja lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, jalanheittoja, illuusioita, piruetteja ja vauhdikkaita käsisarjoja. Tunti huipentuu discokoreografian tanssimiseen. 

DISCO 20v+ 

20v+ ikäryhmäläisille löytyy Discon osalta keski- ja edistyneen tason tunteja. Tunnit käynnistyvät vauhdikkailla alkulämmittelyillä ja lihaskuntotreenillä. Tunneilla treenataan tekniikkaa, mutta pääpaino on koreografian tanssimisessa. Nämä tunnit sopivat jokaiselle, joka pitää vauhdikkaasta menosta ja nauttii haasteista. Oppilailla on hyvä olla jonkinlainen tausta lajin/tanssin parissa. Kaikki ikäryhmät ovat kuitenkin vain suuntaa antavia, eli ole rohkeasti yhteydessä toimistoomme, mikäli etsit itsellesi sopivaa tuntia! 

S H O W

Show on lajina esittävää tanssia, jossa kerrotaan tarinaa kehon liikekielen avulla. Tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, erilaisia hyppyjä ja heittäydytään eri musiikkityylien ja teemojen vietäväksi.


SHOW 6-7v, 8-10v & 11-13v+

Show tunnit ovat lapsille ja nuorille suunnattuja tunteja, jossa opitaan showtanssin perusteet, keskitytään tekniikkaan ja tanssitaan koreografiaa musiikin tahtiin. Show tunnit kehittävät koordinaatiota, sekä tanssillisuutta ja tarjoavat vahvan perustan lajin parissa.


SHOW 30v+

Show 30v+ tunnilla heittäydytään erilaisiin tunnelmiin ja tyyleihin. Tunnilla tehdään huolellisen lämmittelyn ja koreografian lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia, mutta pääpaino on liikkumisessa ja tanssimisessa! 

D A N C E

DANCE tunneilla nimensä mukaan tanssitaan koko tunti! Tunneilla heittäydytään monipuolisesti eri tanssilajien maailmaan ja sekoitetaan tyylejä keskenään. Tunneilla pääset tutustumaan useiden tanssityylien ominaisliikkeisiin hittibiisien tahtiin.

STARIN DANCE TUNNIT

Dance 8-10v

Dance 11-13v+ 

Dance 40v+


J U M P S & T U R N S

Jumps&Turns tunneilla keskitytään perustekniikan rakentamiseen, sekä vahvistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja liikemateriaalien yhdistämiseen. Jumps&Turns tuntien vetäjänä toimii Aino Aura.

Tunnilla tehtävien harjoitusten pääpaino on erilaisissa hypyissä, pirueteissa ja jalanheittoissa. Harjoitukset kehittävät tanssijan ponnistusta, voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta. Tunnit soveltuvat keski -ja edistyneen tason oppilaille lajista riippumatta. Tule mukaan kehittämään piruetteja ja hyppyjä!

STARIN JUMPS & TURNS TUNNIT

Jumps&Turns kt. 11v+

Jumps&Turns kt./ed. 13v+

Jumps&Turns ed. 14-16v+


C O N T E M P O R A R Y

Starin Contemporary kt./ed. 16v+ tunnilla tanssitaan Krista Saarelan johdolla. Tunti yhdistelee nykytanssin vapautta ja baletin tekniikkaa, lattiatyöskentelyä unohtamatta.

Tunnilla tehdään lämmittelyt ja erilaisia tekniikkaharjoituksia, sekä annetaan tilaa myös improvisaatiolle ja pitkille tanssisarjoille. Tervetuloa mukaan Starin syksyn 2024 uutuustunnille!

https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html