Tuntikuvaukset

DISCO

DISCO on vauhdikas, energinen ja fyysinen tanssityyli, jossa kehitetään kehon liikkuvuuden lisäksi nopeutta, räjähtävyyttä, ponnistusvoimaa ja notkeutta. Lajin tunnistaa nopeista käsien pyörityksistä, voimakkaista iskuista, isoista hypyistä, vauhdikkaista pirueteista ja lajinomaisista poseerauksista. 

Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lajinomaisia tekniikkaharjoituksia, kuten hyppyjä, piruetteja, ja vauhdikkaita käsisarjoja. Tunnin lopuksi tehdään mukaansatempaavaa disco koreografiaa.

Tämä tunti sopii jokaiselle, joka pitää vauhdikkaasta menosta, on innokas oppimaan uutta ja nauttii haasteista.

Tunnit sopivat kaikenikäisille ja kaikentasoisille harrastajille.

SLOW 

SLOW on discoon pohjautuva tyylilaji, jossa discotanssin ominaisliikkeet; hypyt, poseeraukset ja vauhdikkuus yhdistyvät pehmeään ja eleganttiin liikkeeseen lyyrisen musiikin tahtiin. Tärkeimmät elementit tässä lajissa ovat tanssillisuus, musikaalisuus, sekä kyky heittäytyä tunteiden vietäväksi.

SLOW tunnin tavoitteena on kehittää tanssijan tekniikkaa, tanssillisuutta, sekä ulosantia. 

FREESTYLE 

FREESTYLE on discoon pohjautuva atleettinen, energinen ja korkeatempoinen tyylilaji, jonka tunnistaa isoista hypyistä, nopeista ja vahvoista tanssiliikkeistä, sekä monipuolisista vauhtiaskeleista.

Itsevarmuus, säpäkkyys  ja kova fyysinen kunto ovat tanssijan tärkeimmät ominaisuudet tässä tanssityylissä.

FREESTYLE  tunnin tavoitteena on kehittää tanssijan nopeutta, akrobaattisia taitoja, fyysistä kuntoa ja discotekniikkaa.

SHOW

SHOW on esittävää tanssia, jossa kerrotaan tarinaa kehon liikekielen avulla. Show tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa, piruetteja, erilaisia hyppyjä ja heittäydytään eri musiikkityylien ja teemojen vietäväksi. 

Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, tekniikkaharjoituksia, lattianpoikki tehtäviä liikkuvia askelsarjoja ja tanssikoreografiaa. 

HIGH HEELS  

HIGH HEELS on fiilistelytunti täynnä energiaa, hittibiisejä ja itsevarmaa asennetta. 

Tunnilla harjoitellaan korkokengillä kävelyä ja tanssimista. Tunneilla tehdään alkulämmittely ja sukelletaan sen jälkeen suoraan SHOW vaikutteisen tanssisarjan pariin. 

Aiempaa kokemusta korkokengillä tanssimisesta ei tarvita.

DANCE

DANCE tunneilla heittäydytään monipuolisesti eri tanssilajien maailmaan ja sekoitetaan tyylejä keskenään. Tunneilla pääset tutustumaan eri tanssityylien ominaisliikkeisiin.

Tunneilla treenataan hittibiisien tahtiin. Minkäänlaista aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan mukaan voi heittäytyä kaikki tanssista innostuneet.

HIPHOP

HIPHOP tunneilla jorataan täysillä hyvää fiilistä korostaen. Tunneilla kehittyvät rytmitajun lisäksi kehon hallinta ja koordinaatio.

Tunnilla käydään läpi HipHopin perusteita ja kehitetään tanssijan omaa tyyliä opittujen askeleiden ja tanssisarjojen avulla.

Vauhdikkaat HipHop tunnit koostuvat lämmittelystä, lihaskunto- ja venyttelyosuuksista, sekä tanssisarjan harjoittelusta. Tunnit soveltuvat kaikille katutanssista innostuneille tanssijan aluille.

Tunnilla on hyvä olla mukana sisälenkkarit.

OHEISTUNNIT

POWER - STRETCHING - DISCO TEKNIIKKA


POWER

POWER tunnit on suunniteltu motivoituneille harrastajille, sekä niille, jotka pitävät kunnon hikitreenistä. Tunneilla tehdään kokonaisvaltainen kuntoharjoitus, joka pistää hien virtaamaan. Tuntien tavoitteena on nostaa voima, nopeus ja ketteryys uudelle tasolle monipuolisten harjoitteiden avulla. Tunnin kesto on 30min, jonka jälkeen suositellaan jäämään STRETCHING tunnille.


STRETCHING

STRETCHING tunnin tavoitteena on kehittää monipuolisesti koko kehon liikkuvuutta. Tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille harrastajille


DISCO TEKNIIKKA

DISCO TEKNIIKKA tunneilla keskitytään perustekniikan rakentamiseen, sekä vahvistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja liikemateriaalien yhdistämiseen.

Tunnilla tehtävien harjoitusten pääpaino on erilaisissa hypyissä, pirueteissa ja discon ominaisliikkeiden hiomisessa. Harjoitukset kehittävät ponnistusta, voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta. Tunnit soveltuvat kaikenikäisille keski -ja edistyneen tason oppilaille.