Star Summer Camp

Star Dance Studion suositut lasten tanssileirit järjestetään viikolla 23 (3.-7.6.) & 24 (10.-14.6.).

Leirin hintaan sisältyy tanssituntien ja muun ohjelman lisäksi lämmin lounas, välipala, sekä Star Dance Studion leiripaita! 

LASTEN LEIRIT

VKO 23 & 24

Lasten kesäleirit on suunnattu kaikille 7-12 -vuotiaille tanssista ja liikunnasta innostuneille lapsille. Leirillä tanssitaan ja tutustutaan monipuolisesti eri tanssilajeihin, harjoitellaan akrobatiaa, sekä ulkoillaan porukalla. Leiri pidetään maanantaista perjantaihin klo. 9.00-15.00. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista valita perhealennus, mikäli samasta perheestä osallistuu useampi lapsi. 

HINTA: 250€ / viikko

ILMOITTAUTUMINEN LEIREILLE

Star Dance Studion kesäleireille ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Star Dance Studion nykyisenä asiakkaana pääset varaamaan paikkasi leirille omien tunnustesi kautta.

UUSIEN ASIAKKAIDEN ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Valitse alla olevasta valikosta leiri, jolle haluat ilmoittautua. 
  2. Seuraa myClubin ohjeita ja rekisteröidy myClub käyttäjäksi. Rekisteröityminen tehdään leirille osallistujan nimellä ja myöhemmässä vaiheessa lisätään huoltajan tiedot.
  3. Mikäli yhdestä perheestä useampi perheenjäsen osallistuu Studion leireille, voit myClubin sivujen kautta liittää jäsentilit yhteen sen jälkeen, kun kaikille on ensin luotu oma tili.
  4. Omalla myClub sivullasi näet ilmoittautumistapahtuman.
  5. Suosittelemme vahvasti myClub-mobiilisovelluksen lataamista puhelimeen.  
https://stardancestudio.fi/google2ad6eab1335fdfe8.html